Δύο νέοι χαρακτήρες και ένας νέος χάρτης έρχονται για το HotS από την Blizzard!
Η φετινή ΒlizzCon ήταν γεμάτη νέες εκπλήξεις για όλα τα παιχνίδια της Blizzard και φυσικά για το ΜΟΒΑ της εταιρίας, Heroes of the Storm. Στο επίσημο κανάλι του HotS στο youtube ανέβηκαν 4 βίντεο από τη φετινή ΒlizzCon και είμαστε εδώ να σας τα παρουσιάσουμε!
Το πρώτο video είναι ένα cinematic, κάτι που η Βlizzard ξέρει να κάνει πάρα πολύ καλά και αυτή τη φορά μας εισάγει δύο νέους πολυαναμενόμενους ήρωες που ήρθαν για να μείνουν. Τον Varian Wrynn και τον Ragnaros. Η παρουσίαση των δύο αυτών ηρώων ευχαρίστησε πολύ τους fans καθώς τους ζητούσαν καιρό τώρα.
Πέρα από το cinematic, όμως, δημοσιεύτηκε και ένα βίντεο που αναλύει τον Varian και δείχνει in-game στοιχεία του ήρωα, όπως τις ικανότητες του καθώς και ότι πρόκειται για τον πρώτο multi-class ήρωα του παιχνιδιού. Σίγουρα δείχνει δυνατός και ίσως είναι ακριβώς αυτό που ζητούσε να δει ο κόσμος. Ο Varian θα προστεθεί στο παιχνίδι τη βδομάδα 15 Νοεμβρίου!
Από την άλλη πλευρά, αυτή του κακού, έχουμε τον Ragnaros. Ο Ragnaros είχε κάνει την εμφάνιση του και στο δημοφιλές card game της Blizzard, το Hearthstone, και μάλιστα επρόκειτο για Legendary κάρτα. Έτσι επιβλητικά έκανε και την παρουσίαση του στο Heroes of The Storm κάνοντας τα πλήθη στην BlizzCon να ζητοκραυγάζουν. Το παραπάνω βίντεο δείχνει τις ικανότητες του ήρωα και διάφορα in-game στοιχεία. Ο Ragnaros θα προστεθεί στο παιχνίδι κάποια στιγμή μέσα στο Δεκέμβριο.
Τελευταίο βίντεο είναι αυτό της παρουσίασης του χάρτη Blackheart’s Revenge. Πρόκειται για ένα χάρτη που αφορά το Brawl Mode. Σκοπός των ομάδων είναι είτε να κάνουν escort το πλοίο του πειρατή είτε να το βομβαρδίσουν. Φαίνεται να είναι ένας διασκεδαστικός χάρτης που θα σας γεμίσει με αστείες στιγμές και σίγουρα θα έχει ενδιαφέρον αν έχετε παρέα να παίξετε μαζί.
Πως σας φαίνονται οι νέες προσθήκες; Ποιον από τους δύο σκέφτεστε να αγοράσετε; Πείτε μας στα σχόλια!