Η Blizzard εργάζεται στο patch 7.2: The Tomb of Sargeras, το οποίο είναι το επόμενο μεγάλο content update για το World of Warcraft: Legion
Κάποια στιγμή, μετά το patch 7.1.5 του Legion, οι παίκτες θα επιστρέψουν στην πηγή της εισβολής, το Broken Shore. Εκεί, θα πολεμήσουν τη Burning Legion και θα “εκδικηθούν τους πεσόντες ήρωες των Horde και των Alliance”.
Μαζί με το νέο raid, το update θα περιλαμβάνει ένα νέο dungeon, τη συνέχεια του Class Order Campaign, 12 νέα class mounts, PvP Brawls και πολλά άλλα. Μπορείτε να δείτε παρακάτω ότι αποκαλύφθηκε μέχρι στιγμής.
Patch 7.2: The Tomb of Sargeras
Η Burning Legion έχει δημιουργήσει τεράστια κτήρια στο Broken Shore ως τη βάση της για την επίθεσή της στην Azeroth. Εδώ είναι όπου οι Horde και οι Alliance βίωσαν διάφορες τραγωδίες ενάντια της Burning Legion. Τώρα όμως, ήρθε η ώρα να επιστρέψουν.
Κάθε class θα συνεχίσει το δικό του Class Order Campaign στο Broken Shore και ένα νέο faction θα προστεθεί με το όνομα Armies of Legionfall. Οι παίκτες θα βοηθήσουν το νέο faction να χτίσει μία βάση στο νησί, ενώ θα προσπαθήσουν να περάσουν μέσα από τις άμυνες της Legion για να φθάσουν στο οχυρό της.
Τα Class Orders θα πρέπει να συνεργαστούν για την οχύρωση αρχαίων elven κτηρίων και να τα αναβαθμίσουν σε ένα από τα τρία κτήρια: Nether Disruptor, Command Center ή Mage Tower. Το κάθε ένα από αυτά θα παρέχει και τα ανάλογα οφέλη.
Οι παίκτες θα ανακαλύψουν, επίσης, νέα World Quests στο Broken Shore και άλλες νέες προκλήσεις.
Επιθέσεις της Burning Legion
Νέες επιθέσεις θα συμβούν στις διάφορες περιοχές των Broken Isles. Καθώς οι επιθέσεις θα εντείνονται με τη μάχη να κορυφώνεται, στο τέλος οι παίκτες θα πολεμάνε πάνω στα πλοία της Legion σε ένα νέο σενάριο τριών παικτών.
Οι παίκτες θα πρέπει να επικεντρωθούν στο να κάνουν το Achievement Pathfinder Part One στα Broken Isles, πριν την εισαγωγή του Part Two. Όταν οι παίκτες κάνουν και τα δύο, τότε θα τους δοθεί η δυνατότητα να πετάνε στα Broken Isles για όλους τους χαρακτήρες του account τους.
Με την ολοκλήρωση του campaign στο Broken Shore και κάνοντας exalted το reputation με τους Legionfall, θα δοθεί στους παίκτες ένα μοναδικό mount ανάλογα το class τους.
Το Raid του Tomb of Sargeras
Το Raid του Tomb of Sargeras βρίσκεται στο αντίθετο άκρο του Broken Shore, όπου παλαιότερα εκεί ήταν το Temple of Elune. Το dungeon έχει 9 bosses που πρέπει να νικήσουν οι παίκτες. Μετά την απόκτηση του πέμπτου Pillar of Creation, το Eye of Aman’Thul, από το Nighthold raid, οι παίκτες θα πάνε στα βάθη του Tomb of Sargeras. Εκεί θα χρησιμοποιήσουν τα Pillars of Creation για να σφραγίσουν τη πύλη όπου η Burning Legion εισβάλει στην Azeroth.
Cathedral of Eternal Night – Το νέο Dungeon
Πρόκειται για ένα dungeon με 4 bosses και ενώ μεταφέρει τους παίκτες στο Tomb, θα ανέβουν στο επάνω μέρος του κωδωνοστάσιου. Οι παίκτες εκεί θα χρησιμοποιήσουν το Aegis of Aggramar για να ανοίξουν το υπόλοιπο Tomb.
PvP Brawls
Εμπνευσμένο από άλλα Brawl modes στα παιχνίδια της Blizzard, τα Battleground Brawls θα “αλλάζουν τους τυπικούς κανόνες των Battlegrounds”. Ένα νέο Brawl θα είναι διαθέσιμο ανά βδομάδα, το οποίο θα προσθέσει ποικιλία στο gameplay και νέες δραστηριότητες.
Δείτε μερικά από τα Brawls:
-Southshore vs. Tarren Mill: Ένα κλασσικό Team Deathmatch μεγάλης κλίμακας.
-Instant-Cap Warsong Gulch: Δε χρειάζεται να προστατεύεται τη σημαία σας. Απλά παίρνετε του αντιπάλου και τρέχετε!
-Packed House: 15 v 15 Arena: Χαμός μέσα σε μία μικρή Arena.
-Gravity Lapse: Αγνοήστε τη βαρύτητα σε αυτό το Battleground.
-Winter Arathi Basin: Μειωμένη ορατότητα και πάγος επάνω στο νέρο σας περιμένει εκεί.
-Eye of the Horn: Μάχες πάνω σε ram mounts!
Updates για τα Artifacts
Με το patch 7.2 θα γίνουν κάποια system updates. Το πρώτο από αυτά είναι η προσθήκη νέων Artifact traits που μπορούν οι παίκτες να ξεκλειδώσουν κάνοντας το νέο Artifact Campaign. Θα υπάρχουν τουλάχιστον τρία νέα traits ανά όπλο και μπορείτε να ξεκλειδώσετε τη δυνατότητα να βάλετε ένα τέταρτο πόντο σε κάθε υπάρχον minor trait στο όπλο σας. Δηλαδή θα υπάρχουν 15 νέα traits να αποκτήσουν οι παίκτες ώστε να αναβαθμίσουν και να προσαρμόσουν τον χαρακτήρα τους.
Θα υπάρξουν, επίσης, νέα επίπεδα Artifact Knowledge για να μη μένουν πίσω όσοι αλλάζουν χαρακτήρα, έχουν alts ή απλά έρχονται στο expansion λίγο αργά. Για επιπλέον ποικιλία customization, θα προστεθούν νέα relics που θα τροποποιούν δύο Artifact Traits αντί για ένα, ώστε οι παίκτες να καθοδηγήσουν περαιτέρω την κατεύθυνση που θέλουν να πάρει ο χαρακτήρας τους.
Πέρα από το ξεκλείδωμα νέων traits, το νέο Artifact Campaign θα δώσει την ευκαιρία στους παίκτες να δείξουν την υπεροχή του class τους σε ένα solo skill challenge, το οποίο θα ξεκλειδώσει μία νέα εμφάνιση για το όπλο που έχουν επιλέξει. Αυτές οι εμφανίσεις έχουν εμπνευστεί από προηγούμενα class questlines που οδηγούσαν σε όπλα όπως το Anathema / Benediction, και το Rhok’delar.
Updates για τα Dungeons
Η Blizzard κάνει το καλύτερο δυνατό για να κρατήσει τα dungeon “σχετικά” με το σύνολο του content του Legion και ένα dungeon που δέχεται update είναι το Karazhan. Ενώ προσφέρει την ευκαιρία για Mythic Keystone, η Blizzard αισθάνεται πως 9 bosses είναι πάρα πολύ για τη δομή των Keystones.
Έτσι, το Karazhan θα χωριστεί σε δύο κομμάτια, Upper και Lower. Θα υπάρχουν, λοιπόν, τμήματα με 4 bosses, που θα ταιριάζουν με το σύστημα παράλληλα με τα ήδη υπάρχοντα dungeons αλλά και το νέο Cathedral of Eternal. Μαζί με αυτά, το σύνολο των dungeons που έχουν Mythic Keystones θα είναι 12.
Για να βεβαιωθείτε ότι όλα τα Mythic Keystone dungeons θα μένουν σχετικά όσο προχωράει το content, η βασική δυσκολία θα αυξηθεί μαζί με την αύξηση των ανταμοιβών.
Οι παίκτες του World of Warcraft θα είναι σε θέση να δοκιμάσουν το patch 7.2: The Tomb of Sargeras στον Public Test Realm κάποια στιγμή μετά τη κυκλοφορία του patch 7.1.5. Μετά το patch 7.2, φαίνεται πως οι παίκτες θα κατευθυνθούν στο Argus, την πρώτη πατρίδα των Eredar, με το patch 7.3.