Το DLC Rogue One: Scarif του Star Wars: Battlefront έχει ημερομηνία κυκλοφορίας και περισσότερες λεπτομέρειες δώθηκαν από την DICE
Το τέταρτο και τελευταίο digital expansion, παρέχει πρόσβαση σε περιεχόμενο εμπνευσμένο από την επερχόμενη ταινία Rogue One που θα βγει στους κινηματογράφους στις 16 Δεκεμβρίου.
Στο Rogue One: Scarif, οι παίκτες θα πολεμήσουν σε τέσσερις νέους χάρτες, συμπεριλαμβανομένων των παράλιων του Scarif και θα συμπεριληφθούν δύο νέοι playable ήρωες, οι Jyn ERSO και Orson Krennic.
Ένα νέο mode με πολλαπλά στάδια, όπως μάχες στο διάστημα και στο έδαφος, που είχε ήδη ανακοινωθεί για το Star Wars Battlefront και θα συμπεριληφθεί, επίσης.
Το περιεχόμενο θα είναι διαθέσιμο για όλους τους κατόχους του Season Pass στις 6 Δεκεμβρίου μαζί με το δωρεάν Star Wars Battlefront – Rogue One: X-Wing VR Mission DLC για όσους έχουν στην κατοχή τους το Battlefront και το PlayStation VR. Όσοι δεν έχουν το Season Pass θα είναι σε θέση να αποκτήσουν το νέο DLC δύο εβδομάδες αργότερα.
Αν δεν έχετε αγοράσει ακόμα το παιχνίδι, μπορείτε να αγοράσετε το Star Wars Battlefront: Ultimate Edition, που περιλαμβάνει και το Season Pass.