Διαρροή υπήρξε πρόσφατα σχετικά με τους τίτλους που θα ανακοινωθούν στην E3 2017 του Los Angeles. Η Ubisoft και η Warner Bros ήταν οι εμπλεκόμενες εταιρίες
Προφανώς πρόκειται για μια διαρροή, η εγκυρότητα της οποίας θα εξεταστεί όταν δούμε τις αντίστοιχες ανακοινώσεις από τις ίδιες τις εταιρίες. Προς το παρόν, αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι η φήμη που υπάρχει αναφέρει την παρουσίαση ενός καινούριου Batman και έναν ακόμα τίτλο της σειράς Assassin’s Creed στην E3 2017.
Σύμφωνα με το Arkhamverse, το νέο παιχνίδι Batman θα παρουσιαστεί μαζί με το πολυαναμενόμενο Middle Earth: Shadow of War στο πάνελ της Warner Bros.
Αναφορικά με το Batman, η πρώτη φήμη που είχε κυκλοφορήσει είναι ότι θα πρόκειται για ένα παιχνίδι με πρωταγωνιστή τον Damien Wayne, η οποία δεν έχει επιβεβαιωθεί προς το παρόν. Το μόνο παιχνίδι στο οποίο θα εμφανιστεί ο Damien θα είναι το Injustice 2 στο οποίο θα είναι και πάλι ο αγαπημένος μας Robin.
Από την άλλη μεριά, υπήρχε μια ακόμα φήμη σχετικά με το επερχόμενο Batman. Η πιο πρόσφατη φήμη είναι ότι το επερχόμενο παιχνίδι θα είναι ένα sequel του Arkham Origins και θα εστιάσει στο δίδυμο Batman και Robin, ενώ θα δώσει λεπτομέρειες σχετικά με την περίοδο που ο Dick Grayson ήταν ο “Boy Wonder”, πριν γίνει ο γνωστός Nightwing.
Την ίδια στιγμή φαίνεται πως το πλάνο της Ubisoft είναι να παρουσιάσει τον επόμενο τίτλο της σειράς Assassin’s Creed, μαζί με το Beyond Good and Evil 2.
Η Ubisoft έκανε ένα πολύ σωστό βήμα με το να αργήσει λίγο την σειρά Assassin’s Creed και έτσι το 2017 θα είναι η χρονιά επιστροφής του παιχνιδιού κορυφώνοντας την αγωνία των φανς. Το Syndicate ήταν ο τελευταίος τίτλος της σειράς και αγαπήθηκε πάρα πολύ από τον κόσμο, πράγμα που η εταιρία εκτίμησε και έτσι αφιέρωσε περισσότερο χρόνο για την ανάπτυξη του επόμενου τίτλου.
Από την άλλη μεριά, το Beyond Good and Evil 2 έχει καθυστερήσει πολύ καιρό, ενώ ακόμα δεν υπάρχει επιβεβαιωμένη ημερομηνία κυκλοφορίας του ή gameplay υλικό. Παρ’ όλα αυτά, γνωρίζουμε ότι θα κυκλοφορήσει για τις κονσόλες αυτής της γενιάς, συμπεριλαμβανομένου και του Nintendo Switch. Συνεπώς, δεν υπάρχει καταλληλότερη στιγμή και σημείο από το να παρουσιαστεί στη σκηνή της E3 του Los Angeles.
Παράλληλα, το Just Dance 2 και το South Park: The Fractured But Whole είναι δύο ακόμα παιχνίδια που θα παρουσιαστούν, αλλά είναι, επίσης, και αυτά που έχουν ήδη επιβεβαιωθεί από την ίδια την εταιρία.
Μέχρι τις 13 Ιουνίου θα δούμε αρκετά ακόμα leaks, ωστόσο θα πρέπει να περιμένουμε τις παρουσιάσεις των εταιριών για να μιλήσουμε με σιγουριά. Το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτές οι φήμες “ζεσταίνουν” το κοινό και μεγαλώνουν την ανυπομονησία για την E3 2017, που αναμένεται να έχει συγκινήσεις και σπουδαίες ανακοινώσεις, όπως κάθε χρόνο άλλωστε.