PC

Η Namco κάνει tease το Little Nightmares

Η Namco άνοιξε ένα καινούργιο website για να κάνει tease το πρότζέκτ της με το όνομα Little Nightmares, το οποίο θα αποκαλυφθεί την επόμενη εβδομάδα.

Η Bandai Namco προσφάτως υποσχέθηκε να φέρει ένα νέο  ΙΡ στη Gamescom 2016 για το δυτικό κοινό της και φαίνεται ότι ήδη ξεκίνησε τα teasing.

Μία νέα ιστιοσελίδα ανέβηκε σήμερα για κάτι που ονομάζεται Little-Nightmares. Δυστυχώς ακόμα δεν υπάρχουν περίσσοτερα στοιχεία, εκτός απο την κύρια σελίδα που έχει ένα puzzle που μπορείτε να λύσετε.

Η φράση, ”αποκαλύψτε τι κρύβεται στα σκοτεινότερα βάθη” εμφανίζεται και στην ιστιοσελίδα. Πολλοί από τον χώρο των media, έλαβαν μία πρόσκληση για ένα ”μυστικό meeting” στη Gamescom.

Συνήθως, οι publishers δεν στέλνουν προσκλήσεις σαν αυτή εκτός και έχουν συγκεκριμένες ημερομηνίες και χρόνους. Αυτή όμως, απλά περιλαμβάνει τις κανονικές ημερομηνίες της expo. Όπως μπορείτε να δείτε από την εικόνα παραπάνω και το γενικό αίσθημα του παιχνιδιού υποδεικνύουν μία Horror θεματολογία.

Κάτι αναταράσεται στην κουζίνα. Γλυκό και αηδιαστικό σε ίση αναλογία, είναι ένα πιάτο όπως δεν σας το έχουνε σερβίρει ποτέ ξανά και εμείς θα θέλαμε να σας δώσουμε μία γεύση από αυτό” έλεγε χαρακτηριστικά το email.

Όσο πλησιάζουμε στο show, το site θα αποκαλύπτει νέα puzzles με αποκορύφωμα στο κάποιο βίντεο ή ένα τρέιλερ.

Υπομονή μέχρι και τις 17 Αυγούστου όπου ξεκινάει και η Gamescom 2016 στην Κολωνία της Γερμανίας.