Μερικές ημέρες μετά την κυκλοφορία του gameplay βίντεο από τον πρόλογο του Battlefield 1, η EA κυκλοφόρησε ένα νέο με παραπάνω πληροφορίες για το single player campaign του παιχνιδιού
Μετά το 12λεπτο gameplay βίντεο από τον πρόλογο του Battlefield 1, η EA κυκλοφόρησε ένα νέο βίντεο, διάρκειας 30 δευτερολέπτων, το οποίο δείχνει διάφορα πλάνα από το κεφάλαιο The Runner του Battlefield 1. Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, θα έχετε τον ρόλο ενός δρομέα, όπου θα πρέπει να παραδώσετε ένα μήνυμα “ζωής και θανάτου” στους συμμάχους σας στο πεδίο μάχης. Βρισκόμαστε στο σημείο όπου οι παίκτες περικυκλώνουν την Οθωμανική Αυτοκρατορία στην χερσόνησο της Καλλίπολης και οι δυνάμεις εισβάλλουν με βάρκες.
Σε αντίθεση με τους προηγούμενους τίτλους της σειράς, το campaign του νέου Battlefield διαθέτει πολλαπλούς playable χαρακτήρες, οι οποίοι είναι μοιρασμένοι σε πέντε διαφορετικές ιστορίες πολέμου. Όπως υποσχέθηκε η EA, θα δίδεται περισσότερο βάρος στους πρωταγωνιστές και τις ιστορίες τους και όχι μόνο στον πόλεμο.
Να υπενθυμίσουμε πως το Battlefield 1 αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 21 Οκτωβρίου για PS4, PC και Xbox One.