Η Capcom φέρνει το Resident Evil: Code Veronica X στο PS4 μέσα στην εβδομάδα και ξυπνάει αναμνήσεις από την εποχή του PS2
Την Παρασκευή η Capcom ανακοίνωσε στο ότι το Resident Evil: Code Veronica X θα έρθει στο PS4 μέσω του backward compatibility της Sony.
Δείτε το tweet από τον επίσημο λογαριασμό του Resident Evil:
Resident Evil Code Veronica X is coming to PS2 Classics next week on PS4! Grab it starting May 9 in North America and May 10 in Europe! pic.twitter.com/4sIU9Gbmsk
— Resident Evil (@RE_Games) May 5, 2017
Το Code Veronica κυκλοφόρησε αρχικά για το SEGA Dreamcast το 2000. Αργότερα αναβαθμίστηκε και μεταφέρθηκε στο PS2 και το Gamecube με τίτλο Code Veronica X. Πολλοί fans θεωρούν το Code Veronica την πραγματική συνέχεια του Resident Evil 2. Το 2011 το παιχνίδι έγινε remastered και κυκλοφόρησε στο PS3 και το Xbox 360.
Το Resident Evil: Code Veronica X θα είναι διαθέσιμο στις 9 Μαΐου στη Βόρεια Αμερική και στις 10 Μαΐου στην Ευρώπη.